ЭТАПЫ РАЗВИТИЯ И НОРМАТИВНО-ПРАВОВАЯ БАЗА ЯПОНО-КИТАЙСКИХ ОТНОШЕНИЙ - Ашинова, Ж. Е. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Қытай Халық Республикасы құрылғаннан бастап қазіргі кезеңге дейінгі жапон-қытай қарым-қатынастарының даму кезеңдеріне сараптама жасалған. Екіжақты қатынастардың нормативті-құқықтық базасының құрылуына ерекше назар аударылады.